Thunderdome verplaatst naar 2022

Het oudste event Thunderdome waar 1000e aanhangers zich bevinden en waar van het Hardcore door de aderen stroomt moet helaas komen met een trieste mededeling. Het event wat gepland stond voor 2021 kan geen doorgang vinden in de Jaarbeurs in Utrecht. De omstandigheden zijn niet optimaal en de regels zijn te scherp om een editie neer te kunnen zetten zoals je die van de afgelopen jaren gewend bent.

De organisatie achter Thunderdome heeft doen besluiten zoals vele evenementen momenteel het te verschuiven naar 2022, daarnaast is het wel sneu dat er opnieuw een compleet jaar gewacht moet worden want de nieuwe datum ligt opnieuw aan het einde van 2022 en wel op 10 December 2022. Het is dus nog even je herinneringen ophalen met de foto’s uit de oude doos en nagenieten van een super dikke aftermovie die hieronder aan de pagina is geplaatst.

De artiesten waren natuurlijk al vol in de voorbereiding voor een heerlijke editie volgende maand maar helaas moeten ook hun met de heerlijke sets en met misschien wel hun nieuwe muziek wachten tot ze dit weer ten gehoren kunnen brengen op een feestje, of misschien was de track wel speciaal voor Thunderdome gemaakt en zullen ze geduld moeten hebben tot eind volgend jaar.

In ieder geval heeft iedereen het motto goed onthouden want deze zal nooit uit het beeld verdwijnen.

WE ARE THUNDERDOME

THUNDERDOME IS NEVER DIE!