The Qontinent maakt Thema bekend

ISLAND OF INTENSITY

Ieder jaar opnieuw keert The Qontinent terug naar de heilige grond in Wachtebeke (Belgie), aan het Recreatie terrein Puyenbroeck. Dit concept van Bass Events & Q-Dance kent al vele jaren van goede harmonie. Van Festival camping tot aan de dikste stage’s, je hoeft je tijdens deze weekender geen moment te vervelen.

De verschillende area’s nemen je mee in het verhaal. Dit jaar is het thema voor The Qontinent Weekend – Island Of Intensity. Natuurlijk weten we nu al dat de stages en alles er om heen weer helemaal in style zal zijn van dit thema. De omvang van dit event is niet mega groot, maar hierdoor blijft de gezellige sfeer 100% aanwezig en komen we daar maar met ze alle voor één doel en dat is een heel weekend lang genieten van de heerlijkste artiesten en hun sets.

Dan hebben we nog de ticket verkoop. De vroege vogeltjes kunnen hun slag slaan al op 6 Februari om 13:00 via theqontinent.be Vele die hier nog nooit zijn geweest raden wij echt aan dit jaar een keer te komen, en te gaan voor een heel weekend of de zaterdag of zondag. Op de line-up zullen we nog even moeten wachten.


Neem deel aan het official event en blijf volledig op de hoogte

Wil je onze promo video voor The Qontinent nog eens terug kijken, klik dan hier: The Qontinent 2018
Of bekijk de official aftermovie van Bass Events & Q-Dance hier