The Final Formation

Het is de hoogte tijd om echt afscheid te gaan nemen

De tijd is aangebroken om je helemaal op te warmen voor de aller aller laatste Hard Bass. Het raakt iedereen wel dat morgen de deuren naar de Gelredome voor de laatste keer open gaan voor Hard Bass. Hier liggen voor vele mooie herinneren en minder mooie herinneren misschien. Een feit is dat als jij de troste eigenaar bent van een The Final Formation ticket dat jij waardig Hard Bass kan afsluiten met 1000e anderen.

b2s,decor bouwers en iedereen die is betrokken bij Hard Bass bedankt. 

We hebben meegekregen en gelezen dat het b2s net zo hard raakt. Ze stoppen met het concept op het hoogte punt en dan ook nog eens uitverkocht. Denk wel namens iedereen bedankt, voor de super mooie jaren/editie’s die zijn geweest en Hard Bass zal altijd in ons hart worden vastgehouden. Het is voor b2s tijd voor vernieuwing en daar hoort ook dit bij helaas.

Het is dus nog 1 keer alles geven voor dat definitief het doek valt voor dit concept en er een einde komt aan een tijdperk die we nooit meer zuillen vergeten.

Hard Bass 2019 – build-up video

Tomorrow it is finally time for Hard Bass 2019 [official b2s event] 🚀 Who's ready for a sneak peek?!

Geplaatst door B2S op Vrijdag 8 februari 2019

Hard Bass word live gestreamd

Sommige waren net te laat met het kopen van tickets of misschien kon je om een andere reden niet gaan. b2s zend Hard Bass – The Last Formation helemaal uit, dus je hoeft helemaal niks te missen. Waarschuw je buren draai je volume naar 100 en stamp net zo hard mee. Wil jij (Zaterdag 9 februari) niks missen klik dan snel op de knop hieronder om LIVE mee te kijken.

Bekijk hier Hard Bass LIVE: Hard Bass – The Last Formation

Warm je zelf op met deze mixen en het Anthem (by Noisecontrollers)

[Total_Soft_Gallery_Video id=”5″]