Sunglow Festival 2019

HEINENOORD – Ze zijn de grondleggers van de hardcore-scene en nog altijd zijn DJ Rob & MC Joe en Paul Elstak niet weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. Op Sunglow hosten deze pioniers de verschillende podia, wat garant staat voor een briljante mix tussen lokale én nationale DJ’s en MC’s.

14 september keert Sunglow terug naar het Recreatieoord aan de Binnenmaas, op een kwartiertje van Rotterdam. Afgelopen editie verhuisde het festival naar een nieuw terrein en met succes. “De groene omgeving en het ruime veld zorgde voor een goede sfeer en meer ruimte voor grotere podia en tenten.” Aldus de organisatie. Ook dit jaar zal het festival hier gehouden worden.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de programmering voor de komende editie. “Zowel Paul als Rob zijn nauw betrokken bij alles rondom hun podium. Ook dit jaar boeken we alleen de beste artiesten voor een afwisselende en knallende editie.” Wie dat gaan zijn wordt later dit jaar bekend gemaakt. Wel kunnen bezoekers vanaf 1 februari al tickets bestellen voor het festival. “De echte fans van Sunglow kunnen alvast hun tickets bemachtigen voor een spotprijs. Gedurende de campagne werken we met ticketfases, waarbij de eerste tickets het goedkoopst zijn.”

De kaartverkoop start 1 februari om 12:00 via www.sunglow-festival.nl

In het kort

  • Sunglow Festival – The Hunt Is On
  • Datum: Zaterdag 14 september 2019
  • Tijden: 13:00 tot 23:00
  • Locatie: Recreatieoord Binnenmaas, Mijnsheerenland
  • Meer info & Tickets: www.sunglow-festival.nl