Stop de sluiting van Club Rodenburg

Helaas heeft ons ook het trieste nieuws bereikt over de eventuele sluiting van Club Rodenburg. Wie is er niet geweest om een dik feestje te bezoeken en dan de vraag wie heeft zich daar ooit ontveilig gevoeld? Zover ik mensen gesproken heb niemand. Lees hieronder het verhaal vanuit de organisatie van Club Rodenburg.

Club Rodenburg

Naar aanleiding van de vele vragen die wij krijgen en alle geruchten die rond gaan, hierbij ons verhaal.

De burgemeester heeft besloten tot sluiting over te gaan van ons, daar hier een incident heeft plaatsgevonden. Een incident waar wij geen invloed op hebben gehad. Vandaag zijn wij van Club Rodenburg bij de voorzieningsrechter geweest om sluiting te voorkomen. Volgende week vrijdag 19 april 2019 doet de rechter uitspraak.

Wij hadden tot voor kort een goede samenwerking met de Gemeente West Betuwe (voorheen Gemeente Geldermalsen) alsmede de politie. In januari heeft de gemeente een nieuwe burgemeester gekregen. Deze nieuwe burgemeester hebben wij helaas tot op heden nimmer gesproken of gezien. Waar de vorige burgemeester geen reden zag tot sluiting, is deze burgemeester een andere mening toegedaan en heeft besloten dat de club voor de duur van 1 jaar dicht zou moeten.

Feitelijk zou dit het einde van onze club betekenen.

Wij hebben goede hoop op een positieve uitspraak, zodat wij jullie als gasten kunnen blijven ontvangen.

Wij houden jullie ook allemaal op de hoogte.


Liefs Club Rodenburg
Directie en al ons personeel

Natuurlijk moet Club Rodenburg open blijven. Steun Janice en John en teken nu de petitie.

Geplaatst door Wim Kooiman op Dinsdag 9 april 2019