STEPS BEFORE THE GAME

EXTRA FESTIVALDAG

Intents heeft er voor gekozen om jullie dit jaar extra te vermaken en dat hebben ze gedaan met een extra festivaldag. De vrijdag is dan ook vanaf nu een volledige festival dag geworden en daar hebben ze natuurlijk ook weer de beste artiesten voor uit de kast getrokken die de stages gaan vullen met hun fijne setjes. Ook is er een heuse openings Ceremony toegevoegd dus kun je op vrijdag volop genieten. Lees hieronder de namen en mocht je denken ja dit lijkt me wel wat kijk dan onder de video van Steps Before The Game daar staat de link naar de ticketshop om ze veilig te stellen.

FANATICZ

AVERSION (LIVE)
CRYEX (LIVE)
DEGOS & RE-DONE VS APEXX
DELETE VS MALICE
PHYSIKA VS KROWDEXX
REGAIN VS NEROZ VS UDEX
ROOLER
VASTO VS SCARRA
VERTILE
VOIDAX VS INVECTOR
MC DA SYNDROME

DYNAMITE

ANGERFIST
BARBER VS JULIËX
CRYOGENIC VS DRS
DEADLY GUNS
DIMITRI K
DITHER
FURYAN
MAJOR CONSPIRACY VS ABADDON
N-VITRAL
ODIUM SPITNOISE (LIVE)
VANDAL!SM
MC SYCO

BOOMBOX

BENGR
DIVINEZ
ENEGIZER
EPHORIC
KENAI
RESSURECTZ
SABOTAGE
SLAGERIJ JANSSEN
SPECTRE
SUBRAVER
MC SARGE

Dat er enorm veel komt kijken bij een festival opzetten was vele waarschijnlijk al wel bekend. Overal moet rekening mee gehouden worden van afmetingen tot stagebouw en ga zo maar door. Intents Festival geeft je daarom een kijkje in de keuken en laat jullie zien wat er bij komt kijken en hoe de Intents shows en decors en alles wat er bij komt kijken tot stand komt. Kijk daarom snel hieronder de eerste aflevering (wordt automatisch ge-update)

Wil je de extra festival dag beleven of een pre-order doen op een ticket wat al uitverkocht is (dat je een bericht krijgt als er weer wat beschikbaar is) Ga dan nu naar: Intents Tickets