START TICKETVERKOOP DEFQON.1

We kijken er allemaal alweer enorm naar uit en de kriebels beginnen alweer te komen wanneer we online lezen dat de defqon.1 ticketverkoop er weer aan gaat komen. Hieronder kun je de diverse datums vinden om dat de Dediqated sale eerder is dan de regular ticketverkoop.

  • 25 Oktober start Dediqated sale
  • 27 Oktober start Travel & Stay Sale
  • 29 Oktober start Regular sale

Ook in 2013 start het festival weer op donderdag en gaat door tot zondag en waar je weer kunt genieten van 8 diverse stylen in de hardere dance muziek te denken aan. Hardstyle, Raw Hardstyle, Hardcore, Freestyle, Uptempo, Terror, frenchcore, Industrial hardcore.

POWER HOUR
Natuurlijk is de POWER HOUR ook weer aanwezig deze vindt plaats bij de mainstage. Hier wordt alles maar ook alles uit de kast getrokken en kun je een uur lang genieten van de gekste acts en artiesten, een show van ongekende kwaliteit van de vetste artiesten en tracks die je niet zag aankomen.

EINDSHOWS
Niet te vergeten de indrukwekkende eindshows die ieder jaar je weer naar een volgend level tillen. Wanneer je denkt dat je niet meer vuurwerk om je oren kan krijgen dan krijg je het. Iedereen jaar wordt het een beetje meer en deze shows zijn zo indrukwekkend dat je er een jaar later nog steeds over praat met al je festival vrienden en vriendinnen.

Kortom zorg dat je klaar zit om je ticket weer te verzilveren en er zeker van te zijn dat jij er weer bij bent op 22-23-24-25 Juni 2023.