Shows naar een hoger level

SHOWS VAN B2S GAAN NAAR EEN ONGEKEND LEVEL

We maken Decibel Outdoor al heel wat jaren mee op het mooie evenemententerrein van Beekse Bergen, maar dit jaar kwam de show voor vele toch wel bij de Defqon eindshow uit, al blijven velen zeggen dat het niet te vergelijken is en ergens is dat ook wel zo maar het gevoel de visuals en het vuurwerk maken de eindshows steeds beter.

B2S STREEFT NAAR PERFECTIE
Het is ook niet heel gek want b2s zit bij de familie Q-Dance dus zijn de verwachtingen hoog gespannen en daar werkt een compleet team van liefhebbers elk jaar weer aan, want jij kan je misschien wel voorstellen hoe het is als organisatie iedereen te zien genieten tranen te zien rollen over de wangetjes en waar nieuwe liefdes worden gemaakt en sommige kennis maken met de scene waar wij zo van houden en de artiesten tot het uiterste gaan met hun nieuwe tracks of al bestaande tracks. Alles moet tot in de puntjes zijn geregeld en afgestemd zijn op elkaar om iedereen maximaal te laten genieten en dat doen ze nog ieder jaar met groot succes.

DE FEESTEN STOPPEN NOOIT OP HET KANTOOR VAN B2S
Als Decibel het parade paardje samen met de andere concepten zijn afgelopen springen alle seizoen op groen op het kantoor want eigenlijk is er geen dag dat er niet nagedacht wordt wat er het jaar er op weer moet komen en hoe de show weer naar het volgende level gebracht kan worden. Een technies team gaat zitten een ontwerper pakt zijn spullen en het ontwerpen kan beginnen. Natuurlijk komt er veel meer bij kijken dan ik hierboven schrijf.

IS DIT ALLES WAT ER KAN MET EEN EINDSHOW?
Nee natuurlijk niet want ik heb me eens verdiept in wat er kan en dit is nog maar het begin van iets wat nog veel groter zal worden. Voortdurend worden er nieuwe technieken bedacht om alles nog spectaculairder te maken. Led heeft de toekomst en daar is al veel mee mogelijk. Vuurwerkshows kunnen nog 20x naar een hoger level gebracht worden en ook de decors is eindeloos alles mee mogelijk dus verwacht de aankomende jaren zeker nog grotere producties dan dit, geloof me je gaat omver geblazen worden de aankomende jaren dus jezelf vervelen zul je nooit.

VOLGEND JAAR KIJKEN WE WEER ONS OGEN UIT
Er bestaat een kleine kans dat we volgend jaar niet ons ogen uitkijken bij de nieuwe producties van b2s in samenwerking met tal van andere partijen. In de ogen van medewerkers creatief medewerkers en bedrijven van de vuurwerkshows kan het altijd mooier en dikker want bij het perfect vinden kan maar bestaat eigenlijk niet je wilt het altijd dikker hebben en nog meer show geven aan de bezoekers.

Laat vooral op Instagram via @hardsummernl weten hoe jij de eindshow beleeft hebt.