Sefa – Klaagzang

Sefa heeft zijn album klaagzang uitgebracht en hiermee heeft hij een compleet nieuw tijdperk laten beginnen. In 2003 kwamen de hardere stylen in het zicht en kreeg Hardstyle dankzij Q-Dance een gezicht. De geluiden waren vol met melodieeen en het maakte een ieder blij. De jaren gingen voorbij en er veranderde enorm veel. Sommige artiesten kwam en gingen andere brachten een compleet nieuwe stijl met zich mee.

We zijn nu heel wat jaren verder ondertussen en Sefa is 1 van de artiesten die nieuw leven blazen in wat ooit de vertrouwde hardstyle was. Er komt een compleet orkest bij een piano en een compleet nieuwe manier van produceren. Sefa is nu al een tijd bezig en we blijven ons keer op keer verbazen over zijn tracks, op menig festival kijken we dan ook vaak uit naar zijn set en denken dan waar zal hij nu mee komen. Nu dat deze groot held ondertussen menig hoofd gek heeft gekregen kwam hij met het nieuws een compleet album te gaan maken met de naam Klaagzang.

Het album is gevuld met de beste hits en veel nieuwe muziek en is voor vele een kers op de taart en voor Sefa zelf ook natuurlijk want niet iedereen krijgt het voor elkaar een album neer te zetten.

DE TRACKS OP HET ALBUM
Klaagzang
Dear God
Sunrise

Infinity
Fly
Tourdion
Nobody Said it was easy
Killing in the name
Oko
Keelhauled