Reverze – Power of Perception

Het indoor feest der feesten zo kunnen we het wel noemen ondertussen gaat plaatsvinden op 7 maart 2020. Het sportpaleis en Lotto Arena zullen omgetoverd tot de walhalla van de heerlijkste Hardstyle en Freestyle.

Ieder jaar is het weer een spektakel en het dan nog niet eens te hebben gehad over het decor wat ieder jaar alleen maar gekker en beter word. Reverze mag daarom wel voor mij op de nummer 1 indoor feesten plaatsnemen. Niet om het feit dat Bass Events over het algemeen hele degelijke feesten neerzetten, nee om het feit dat dit concepten zijn die mega groot zijn uitgroeit op een positieve manier.

Op 4 November 2019 om 19:00uur kunnen jullie je slag slaan om in het bezit te komen van een geldig ticket voor de editie in 2020.

Het is voor Hardsummer een raar moment en een vreemde editie. Zoals vele al hebben kunnen lezen stopt Hardsummer een week na deze editie definitief 🙁 maar op een laag pitje en met enorm veel diversiteit gaat Infinity Media door wat ook van mij is. Volg daarom ook de Facebook pagina en hou de website in de gaten www.infnitymedia.nu

Meld je ook aan bij het official event om op de hoogte te blijven: Reverze – Power of Perception | Official