REBIRTH Festival Report

REBiRTH Festival 2019 report door Délano Stam

Ik heb gezocht naar 1 woord om het te omschrijven en ik kom niet verder dan WAUW, het was me toch weer een geslaagd feest zoveel mensen zoveel vrolijkheid echt een mooi seizoens opener. Voor mezelf heel bizar dat je ziet dat deze muziek wereld mensen bij elkaar brengt ik kwam namelijk zonder dat ik het wist mijn broer tegen op het terrein tussen zoveel mensen, ja ik vond dat natuurlijk echt kicke. En wow ik weet niet hoe jullie er over denken maar wat vond ik de mainstage gaaf en de lichten ook weer zo nice.

Zelf had het van mij wel een paar grade warmer gemogen maar het was droog en daar was ik al super blij mee. Verder was de muziek weer top veel nieuwe nummers gehoord echt nice. Klein min puntje vond ik wel als ik naar de toilette moest vond ik het vanaf sommige stukjes iets te ver lopen daar konden ze wel iets beters op verzinnen.

En ik vond het heel vervelend dat mijn telefoon bereik gewoon slecht was dat komt niet door de organisatie maar las later dat vodafone niet mee wilde werken aan een extra zendmast dus mocht vodafone of een werknemer dit lezen werk hier gewoon aan mee is toch een kleine moeite, ik moest nu soms van de ene kant naar de andere kant om te weten waar iemand was als ik die persoon kwijt was.

Verder heb ik wel echt genoten en vond ik het echt een super geslaagd feest en volgend jaar staat voor mij gewoon weer op de planning om te gaan.


Meld je alvast aan in het 2020 event: REBIRTH Festival 2020