REACTiVATE KEERT TERUG

TERUG NAAR TOEN
Het event waar de classics om je oren vliegen keert terug na meer dan 3 jaar afwezigheid. Dan vraag jij je nu af waar gaat het plaatsvinden, dit gaat gebeuren in de 013 in Tilburg een locatie die zich al meerdere malen heeft bewezen als een plek waar honderden liefhebbers samen kunnen komen om te genieten van al die lekkere in dit geval classics tracks.

Meer dan 20+ artiesten zijn klaar om jullie de dag van je leven te bezorgen, het kippenvel op jullie huid te laten verschijnen en herinneringen te maken voor het leven.

AREA 2 GEHOST DOOR THERACORDS
Ondertussen weten we wat we dan kunnen verwachten een area vol met de heerlijke classic beukers, want wie terug gaat in de tijd en zoekt in het Theracords verleden komt heel wat heerlijke klappers tegen. Dus bezoek ook zeker area 2 om flink door te beuken.

Dit alles gaat gebeuren op 28 Januari en de Loyalty verkoop start 19 Oktober 2022 om 19:00 en om de zelfde tijd gaat ook de line-up bekend gemaakt worden zo laat de organisatie weten. Dus zorg dat jullie klaar zitten en de tickets voor “The Infinity Zone” voor jezelf en je vrienden besteld, want voor je het weet is het uitverkocht want dat waren de eerdere editie ook.

De reguliere ticketverkoop start op 20 Oktober via
REACTiVATE – The Infinity Zone | 28 Januari 2023, 013 Tilburg (timetoreactivate.nl)

Deel dit artikel via