Qlimax | Syphony of Shadows

Lang is er over gespeculeerd wie er zouden staan op de aankomende editie van Qlimax. Na wat mysterieuse afbeeldingen en berichten kwam Q-Dance dan eindelijk met de verlossende namen. Het is een niet allerdaagse line-up voor Qlimax, maar we merken de laatste tijd bij wel meer events dat er namen staan die je niet zou verwachten, het maakt de lijn omhoog sterker of juist niet.

Eerder hadden we al wat berichten geplaatst op social media over D-Block & S-te-fan, want wat gunnen wij deze heren deze plek op Qlimax. Al maanden zijn deze heren bezig met hun tracks op allerlei grote evenmenten en er lijkt geen eind aan te komen. De fanbase van DBSTF groeit ook lekker door.

Tot slot hopen we dat Keltek met een classic set zal komen want daar bevinden zich tracks in die we maar al te graag nog een keer langs willen horen komen.

TICKET VERKOOP

De verkoop voor Qlimax 2019 start aankomende zaterdag 14 September om 13:00 alleen via het kanaal van Q-Dance. De travel pakketten zijn nu al te boeken via: travel.q-dance.com.