Qlimax – Embrace The Rhythm

Langzaam maar zeker kunnen we vooruit kijken naar de indoor events, september komt om de hoek en hierin vinden de laatste grote outdoor festivals plaats. Qlimax is niet weg te denken in de Gelredome en keert dan ook dit jaar op 23 November weer helemaal terug. met als thema Symphony of Shadows

De trailer voor de aankomende editie staat online en als we naar deze trailer kijken dan belooft het weer en waar spectakel te worden. Wat vele ook opviel is dat er een nieuwe sound is in de video van de geen die de video’s inspreekt voor Qlimax, voorheen deed Chris Corley dat maar die lijkt voor dit concept niet meer gebruikt te zijn.

Het Anthem van Qlimax is gemaakt door ….. dat is nog even de vraag al hopen vele dat B-Front weer aan het roer staat en een top track uit zal brengen, al met al is het dus nog even wachten tot dat het bekend is en kun je het nu doen met de trailer hieronder.

Vergeet je zeker niet nu al te registreren voor Qlimax 2019 via  q-dance.link/QL19-Register Hotels inclusief tickets zijn nu al te verkrijgen via: q-dance.link/QL19-HotelPackages

Qlimax 2019 | Official Q-dance Trailer

Embrace the rhythm. Ticket sales for Qlimax 2019 | Symphony of Shadows start August 31st. Register now at q-dance.link/QL19-Register.

Geplaatst door Qlimax op Donderdag 22 augustus 2019

Meld je ook aan in het official event om op de hoogte te blijven: Official Event