PUSSY LOUNGE FESTIVAL

PUSSY LOUNGE FESTIVAL | DE EERSTE EDITIE

Jullie lezen het goed, geen Pussy Lounge at the park geen Pussy lounge XXL of Wintercircus maar een heus Festival. In tijden van stilte is deze nu doorbroken door b2s de organisatie achter dit concept. Waar we de 100ste show hebben gevierd in de Ahoy, waar we los ging in het park en waar we aan de warme chocolademelk zaten bij Pussy lounge Wintercircus kunnen we ons nu opmaken om wederom op het ondertussen bekende Aquabest het feest der feesten te vieren.

Wat we allemaal kunnen verwachten zal de aankomende tijd bekend gemaakt worden maar dat er diverse stylen gevonden kunnen worden in de hardere stylen is een feit, natuurlijk kun je nog steeds die heerlijke freestyle deuntjes verwachten van de bekendste artiesten. Natuurlijk ontbreken de shows ook niet met het meest sexy entertainment wat jij je maar kan wensen tijdens het genieten van je favoriete artiest of je favoriete track.

TICKETVERKOOP

Tickets zijn vanaf nu te verkrijgen, maar nu wil jij natuurlijk ook weten wanneer dit spektakel gaat plaatsvinden voor dat je dit besluit maakt. Op 11 juni 2022 gaat het plaatsvinden en is het Aquabest omgetoverd tot een heus festival met alles wat je gewend bent er te vinden. Mocht je dus nog een leeg plekje hebben in de agenda dan kun je dit mooi opvullen. De tickets kosten €49,50 (ex fee) en zijn te bestellen via de link hiernaast: Bestellen

So grab those tickets before it’s too late!

Bestel je tickets voor SSKD klik op de afbeelding