Paylogic is nu See Tickets

We kennen allemaal Paylogic wel het bedrijf achter de tickets voor vele evenementen. Nu is er groot nieuws te melden want Paylogic is niet langer de naam die het bedrijf draagt, See Tickets is de nieuwe “Paylogic” Lees hieronder wat het bedrijf Paylogic na hier See Tickets te melden heeft naar de afnemers van de tickets.

Paylogic heet vanaf nu See Tickets

Een nieuw tijdperk is aangebroken en dit delen wij graag met jullie. Vanaf 14 oktober heeft Paylogic een nieuwe naam: See Tickets!

Paylogic is vanaf april 2018 onderdeel van Vivendi, door deze stap zijn wij aangesloten bij een grote groep ticketing-experts. Door onze producten en expertise vanaf nu onder één merknaam te voeren, versterken we onze visie en positie in de markt. Door deze stap kunnen wij blijven innoveren en met jullie samenwerken om gezamenlijke ambities waar te maken.

Het systeem Paylogic blijft bestaan. We gaan door met innoveren en blijven internationaal groeien. Daarom verdwijnt de naam Paylogic niet geheel, het blijft bestaan als productmerk. “Het merk Paylogic gaat verder als product, wij blijven innoveren en investeren in dit product”

Met onze nieuwe naam verandert er verder niets, wij blijven samenwerken op de manier zoals klanten van ons gewend zijn:

  • Klanten worden niet overgezet naar een andere systeem;
  • Ons team blijft hetzelfde, net als onze lokale cultuur en ons DNA;
  • Onze focus blijft gericht op het ontwikkelen van white label e-commerce producten;
  • Onze development teams blijven gevestigd in Groningen en Amsterdam;
  • Fan gegevens van onze klanten blijven van onze klanten;
  • Onze service en kwaliteit blijven bestaan!

De toevoeging van Digitick (Frankrijk) en Paylogic (Benelux) aan de groep is één van de redenen geweest voor de algehele rebranding naar See Tickets. In ons nieuwe merk is rekening gehouden met de identiteit van alle lokale culturen. Daarom zul je sommige dingen in ons nieuwe merk herkennen als Paylogic DNA, onze pay-off “together” en de kleuren roze en yorange (yellow-orange). Een gezamenlijk resultaat waar we trots op kunnen zijn!