The Qontinent - Burning Forever

Omslag: Facebook The Qontinent

The Qontinent het feest der feesten als het om een outdoor concept gaat. Ieder jaar keert dit mooie evenement terug in belgie op het mooie  recreatieterrein Puyenbroeck in Wachtebeke. The Qontinent staat bekend om de dikke lineup ieder jaar weer opnieuw, de geweldige aankleding en de shows en niet te vergeten de geweldige camping. 

Bij aankomst waan jij jezelf al in de wereld van The Qontinent. Je staat voor de poort en je ben klaar om een weekend lang te genieten. De poorten gaan open en je zoekt snel je plekje op de camping waar jij je weekend deels gaat doorbrengen. Gelukkig is de camping tegen het festivalterrein aan dus ver lopen hoef je niet. Je maakt nieuwe vrienden of gaat samen met je vrienden lekker aan de bbq of maakt een rondje op de camping om te zien of er nog bekende zijn. Je bezoekt de eetkraam en besluit nog even je rust te pakken voor dat het feest begint.

De avond valt en je hoort de muziek al in de verte, je weet dat de pre-party bijna gaat beginnen en dat jij daar bij gaat zijn. Je stelt je vrienden en vriendinnen op de hoogte die thuis zitten en een heel weekend te veel vonden, en dan is het zo ver de pre-party gaat beginnen. De artiesten die het weekend mogen aftrappen zijn er klaar voor. Je neemt je vrienden mee en de aftrap van een prachtig weekend is begonnen. Stiekem probeer je iets van de main te zien maar deze is nog afgesloten voor de grote dagen (zaterdag) (zondag). 

The Qontinent Festival

De zaterdag en zondag zijn de 2 grote festival dagen met keuze uit meerdere area's en echt voor iedereen is er wel iets. Van Freestyle tot pure Hardcore en harder. De lichten vliegen van links naar rechts en de artiesten draaien hun lekkerste tracks en de mc inclusief de dansers/danseressen zorgen voor de bijpassende sfeer. Het is een weekend die je niet snel zal gaan vergeten want ieder jaar zorgt Bass Events samen met Q-Dance voor een beleving waar je het nog lang over zal gaan hebben. 

Er komt een moment dat de avond valt en jij je ogen uitkijkt op het terrein, want overal is licht, lasers en heerst er een gevoel van we zijn hier allemaal samen één. De shows gaan harder het vuurwerk vliegt om je oren en je weet dat het einde van de zaterdag naderd. Samen met je vrienden maak jij je op voor het laatste rondje, maaar sta je op de camping dan weet je dat jij nog een dag voor de boeg hebt en dus nog genoeg kan beleven. Dit hierboven klinkt allemaal lekker toch? Check snel de lineup hieronder bekijk de video en bestel daarna je tickets.

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen