Zany gaat 25 jaar groots vieren

Omslagfoto via Facebook-pagina Zany / MNO Photo


We hebben het wel eens over legends, nou dan hebben we dit keer een goeie voor je. Zany verschijnt al 25 jaar door het gehele land en ver daarbuiten op alle mogelijke feesten met zijn onvervalste Freestyle / early hardstyle deuntjes. Toen hardsyle nog maar een genre was, waarvan hij en ook ik in die tijd niet wisten of het een blijvend iets zou zijn genoot ik al van zijn tracks, en zeg nou zelf wie is er niet een beetje opgegroeid met zandy zijn opzwepende deuntjes, Wat begon als tranc wat naar club muziek ging eindigde in early.

Hij begon met zijn label Fusion Of Sound en wat een bangers zijn hier op uitgekomen. te denken aan Evolution feat Harmonik of conceptions pure early hadstyle tracks ondertussen. Dan nog even denkend aan het Forthcoming Album en alles wat daarna nog gebeurden. Het mag duidelijk zijn dat dit 25  mooie jaren met enorme groei voor zany zijn geweest en nog zijn helemaal tussen 2006 en 2015. Ook lezen we online dat hij nog lang niet van plan is te stoppen, want hij staat keer op keer nog stralend op de stages.

Van oude bangers naar een geweldige Qlimax Show en tal van andere dikke shows die hij aan zijn naam heeft hangen. Op zijn socials maakt hij bekend wat er nog meer gaat gebeuren dus hou het daar ook goed in de gaten. De shows (primeurs) zijn verspreid over de grote evenmenten in Nederland zoals Rebirth Festival in April daarna Hardfest en Intents festival ( en de rest zal nog wel bekend gemaakt worden via zijn socials) 

TWNTYFV neemt je mee terug naar al die oude klappers, voor sommige een tijd die ze maar al te graag terug willen terug naar die 150 bpm want ook dat is voor Zany snel genoeg, andere zullen deze tijd misschien helemaal niet kennen en willen juist eens genieten van die tijd en beleven wat ze gemist hebben.  

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen