De Reawake lineup is bekend

Rebirth Events & Beetjedansen heeft laten weten terug te komen met een nieuwe editie van dit geweldige festival in de zomer van 2023 en wel op 9 juli in Haaren. Het evenement heeft diverse stylen te bieden die jaarlijks duizenden terugkerende en nieuwe bezoekers trekt. Je kunt op dit festival genieten van de beste euphoric & raw deuntjes van de op dit moment grootste artiesten.

Samen met je vrienden kun je compleet los gaan voor de gigantiche mainstage die te vinden is op het festivalterrein. Kun jij het jezelf op dit moment al inbeelden, de heerlijke zon die heerlijke drankjes en de hele dag jou favoriete tracks die door je oren binnekomen. Misschien ben jij al wel eens eerder op REAWAKE geweest want dit is niet de eerste editie en ik vermoed ook zeker niet de laatste. Deel je ervaring met andere bezoeker door hieronder een reactie achter te laten over dit festival. Dit artikel delen met je festival vrienden kan ook natuurlijk hieronder of kies er voor om direct een ticket aan te schaffen via de ticket knop.

REAWAKE Festial was benieuwd wie jij wilde zien op de 2e editie, maar langer aangeven wie jij zou willen zien is niet nodig. De lineup van Reawake is bekend en hieronder kun je hem bekijken.

DIT IS DE LINEUP VOOR REAWAKE 2023

Adaro vs Rejecta // Adjuzt vs The Purge // Cryex // Demi Kanon vs Galactixx // Mish vs Rooler // Phuture Noize // Rebelion // Solstice // Vertile // Wasted Penguinz // hosted by MC Livid