Laatste Festival Nieuws

Ground Zero maakt Thema bekend

Het nacht festival van Nederland heeft zijn terugkeer bekend gemaakt. Op 26 augustus 2023 strijkt dit duister getinte festival weer neer in Bussloo en wel op het recreatieterrein. Wie van duistere deuntjes niet vies is kan hier prima aan zijn trekken komen. Van industrial tot aan dark terror alles kun je hier vinden. Ook is de organisatie achter de schermen bezig met het maken van een lineup waar menig liefhebber nog harder op gaat. Tegenvallen zal het nooit want dat heeft het nog geen enkele editie gedaan. UDC weet wel hoe ze een feestje moeten bouwen in de donkerste uren van de nacht, na jarenlange ervaring en ieder jaar weer aanpassingen is Ground Zero wat het nu is.

Lees meer »

Reverze - Synergy livestream 2023

Je bent op deze pagina gekomen om dat jij wellicht of geen tickets hebt weten te bemachtigen of om dat je helaas dit jaar er niet bij kon zijn. Niet getreurd op 4 maart om 21:00 start via de video hieronder de livestream van Reverze - Synergy 2023. 

Lees meer »

Flugel bestaat 25 jaar en viert dit groots in de Brabanthallen 18 Maart 2023

Het mag duidelijk zijn wat ooit als grapje begon bestaat nu alweer 25 jaar. De eend is nog lang niet op zijn retour want dit jaar en wel op zaterdag 18 maart zijn de barbanthallen van deze zotte flugel eend, en laat hij nou voor meer dat 25 artiesten gezorgd hebben. De shotjes de confetti de flugeldames en de artiesten zijn er meer dan klaar voor om er een te gekke avond van te maken die duurt vanaf 19:00 tot 02:00.

Lees meer »

The Qontinent - Burning Forever

Omslag: Facebook The Qontinent

The Qontinent het feest der feesten als het om een outdoor concept gaat. Ieder jaar keert dit mooie evenement terug in belgie op het mooie  recreatieterrein Puyenbroeck in Wachtebeke. The Qontinent staat bekend om de dikke lineup ieder jaar weer opnieuw, de geweldige aankleding en de shows en niet te vergeten de geweldige camping. 

Lees meer »

Free Festival line-up 2023

Omslagfoto: Facebook Free Festival

Het Almere Strand is dit jaar weer het decor voor een nieuwe editie van Free Festival op 17 Juni van 12:00  tot 23:00. Dit jaar staan ze op een nieuw stukje strand van het opgeknapte strand. Dit betekend niet dat het evenement kleiner wordt in tegendeel zelfs, er zijn dit jaar weer 4 areas te vinden. Free Festival komt terug met Freestyle, Hardcore, Hardstyle & Uptempo, en niet te vergeten 40 artiesten voor een dag vol de lekkerste tracks.

Lees meer »

Zany gaat 25 jaar groots vieren

Omslagfoto via Facebook-pagina Zany / MNO Photo

We hebben het wel eens over legends, nou dan hebben we dit keer een goeie voor je. Zany verschijnt al 25 jaar door het gehele land en ver daarbuiten op alle mogelijke feesten met zijn onvervalste Freestyle / early hardstyle deuntjes. Toen hardsyle nog maar een genre was, waarvan hij en ook ik in die tijd niet wisten of het een blijvend iets zou zijn genoot ik al van zijn tracks, en zeg nou zelf wie is er niet een beetje opgegroeid met zandy zijn opzwepende deuntjes, Wat begon als tranc wat naar club muziek ging eindigde in early.

Lees meer »

Harmony of Hardcore 2023

Ondertussen is iedereen die een beetje hardcore fan is of waar hardcore dagelijks door zijn/haar bloed stroomt wel bekent met dit geweldige concept. Liefhebbers kunnen hun aussie en nikes weer uit de kast halen, want ook dit jaar keert hoh weer terug in Erp waar jullie weer nieuwe herinneringen kunnen maken. Over de tickets gesproken, wacht niet langer want het is bijna uitverkocht, dus klik snel onder aan deze pagina op tickets en bestel ze vandaag nog, dan ben jij er sowieso weer bij dit jaar. Vorig jaar mochten we eindelijk weer genieten en dat hebben we allemaal ook zeker gedaan. Hieronder sommen we nog even op welke stylen je ook dit jaar weer tegenkomt.

Lees meer »

40+ SPECIAL LIVE ACTS TIJDENS REBiRTH 2023

REBiRTH Festial keerst terug in april maar met een heleboel special live act's van meer dan 40 artiesten. Dit betekend dus dat 2023 een heleboel in petto heeft als het om nieuwe acts gaat en om nieuwe muziek natuurlijk. Ik zie er aan aantal bij staan waarvan ik verwacht dat ze op sommige festivals zoals Rebirth wel een dikke show zullen krijgen. Ook zie ik er een aantal waarvan ik een nieuwe show niet zag aankomen net als nieuwe muziek. Ik ben zelf dus ook erg benieuwd naar sommige artiesten. Hieronder staan de special live acts nog eens in een rijtje en het zijn er zoals je zelf ook kunt zien erg veel. 

Lees meer »

SUNRISE KOMT TERUG IN 2023 MET GROTE NAMEN

Ben jij er klaar voor aankomende zomer? Sunrise neemt je namelijk mee naar een level hoger met grote namen. Het lilse bergen heeft zich de laatste jaren bewezen als de plek waar menig mens aan zijn trekken komt tijden de meeste heerlijkste feesten, en Sunrise hoort daar zeker bij. Lekker met de hete zomerzon op je bolletje een lekker koud drankje genieten van de heerlijke beat uit de speakers. 

Lees meer »

De Reawake lineup is bekend

Rebirth Events & Beetjedansen heeft laten weten terug te komen met een nieuwe editie van dit geweldige festival in de zomer van 2023 en wel op 9 juli in Haaren. Het evenement heeft diverse stylen te bieden die jaarlijks duizenden terugkerende en nieuwe bezoekers trekt. Je kunt op dit festival genieten van de beste euphoric & raw deuntjes van de op dit moment grootste artiesten.

Lees meer »