Line-up Decibel Outdoor 2022

Het was voor B2S de hoogste tijd om de grootste line-up in de history van Decibel Outdoor bekend te maken. Eerder hebben we via andere kanalen al een beetje iets kunnen lezen over wat er te wachten staat zoals bij Hard News.

DECIBEL VRIJDAG

Op de aankomstdag de vrijdag heeft b2s een aantal extra’s te bieden zo dat de festival feelings alleen maar heftiger worden en jij je helemaal klaar kunt maken op een geweldig weekend met meer dan 300+ artiesten over diverse stages. Zo kun jij genieten op de vrijdag van maar liefst 6 stages waar voor iedereen wel iets te vinden is. Ook zijn er diverse exclusive dingen te vinden zoals Phuture Noize die zijn set draait op de mainstage en een compleet vernieuwde RAW stage die gehost wordt door Decibel by Deperados waar ze jouw zomer naar een hoger level tillen, of wacht je mee terug nemen in de tijd met tracks uit de afgelopen jaren van Decibel. Met de volgende namen ga je terug: Noisecontrollers, Zatox, en Zany en niet te vergeten er komen een aantal heerlijke classic Decibel Anthem voorbij waar we nog eens op los kunnen gaan.

DECIBEL ZATERDAG

Je zou het niet verwachten maar de zaterdag van Decibel Outdoor wordt nog completer en is aardig vernieuwd. Op de mainstage kun je diverse nieuwe dingen verwachten zoals Rejecta presents The Keymaker en de sluitende set van N-Vitral. Natuurlijk zoals we weten kunnen we ook weer een next level show verwachten waar maanden aan is gewerkt. De Pussy Lounge outdoor area kent ook een aantal nieuwe namen en op de beide RAW stages staan een aantal goede specials gepland, zoals B-Front new Cosmos act, Rebelion presents Overdose, Hard Driver presents HDNA LIVE en The Purge presents TRIPPIN, klinkt goed toch?

DECIBEL ZONDAG

Dan hebben we de SAVAGE SUNDAY en ook op deze dag kun je genieten van maar liefst 12 stages verspreid over het terrein, dit is compleet nieuw nog nooit in de history van Decibel krijgt de zondag een nieuwe invulling en gaat de zondag nog harder zijn dan de zaterdag. Als jij van battles houd dan zit je helemaal goed want er is dan een heuse battle stage en niet te vergeten de Hardcore Mainstage waar hard gaan de enigste optie is. D-Sturb vs Vertile en Warface vs. Act Of rage zijn sowieso battles die je niet mag gaan missen.

DE COMPLETE LINE-UP

Check de complete line-up hieronder en bereid je voor op het vetste weekend van het jaar samen met al je vrienden en vriendinnen.

FRIDAY

SATURDAY

SAVAGE SUNDAY

Heb je besloten na het zien van de line-up om tickets aan te schaffen dan kan dat via: Tickets Decibel Outdoor 2022

Zie je iets verkeerds neem dan contact op via onderstaande mogelijkheden.