KAARTVERKOOP GROUND ZERO

Het is het festival waar veel van je vrienden over praten. De verhalen van je gaat de avond in tegen schemer en je komt er uit als het weer licht woord klinkt als muziek in je oren en echt geloven doe je het nog niet, tot dat je het meegemaakt hebt. Ground Zero is een prachtig event voor de echte Hardcore liefhebbers en misschien zelfs wel harder en sneller dan dat. Ook is er wel Hardstyle te vinden maar de snellere en hardere deuntjes overtreffen dit genre. Dit jaar mocht het wederom niet doorgaan maar dat weerhoud de organisatie niet om opnieuw met veel energie vooruit te kijken naar de volgende editie wat nu plaats gaat vinden op 27 Augustus 2022 aan dezelfde mooie waterplas op het mooie recreatieterrein Bussloo in Wilp.

DE BELEVING

Het concept Ground Zero is moeilijk uit te legen al lijkt het ook wel weer duidelijk als je de video hieronder bekijkt. Je moet het meemaken om er naderhand een beeld aan te geven en om dit allemaal te lezen en te zeggen ja dit is een event waar ik nog lang over na blijf praten met vrienden want dit was een bijzondere beleving met 1000e andere en al me vrienden en vriendinnen. 1 ding is wel zeker dat de organisatie het thema doortrekt in alles, in hun stages decor op het terrein en sommige extra fun dingen zorgen er voor dat het de beleving van de extreem darkness nog net even meer laat binnenkomen en dat maakt de organisatie en dit concept uniek. Ook is het nog eens het enigste outdoor nacht event in Nederland wat van 21:00 tot 07:00 doorgaat en ook daar mogen ze trots op zijn en jij als bezoeker ook als jij het bezocht hebt.

DE KAARTVERKOOP

De kaartverkoop is gestart op 25 November 2021 en zoals je weet zijn dit soort evenementen snel uitverkocht. Ondanks de rare tijden raden we je toch aan alvast je ticket veilig te stellen mocht je nog geen ticket hebben. Als het dan weer allemaal kan kun jij zeggen dat je er sowieso weer bij gaat zijn en tot het uiterste gaat genieten en daarmee ook een dikke streep door 27 & 28 augustus zetten in je agenda zo dat je weet dat je deze dagen niet kan werken of geen afspraken kan inplannen. De tickets kun je veilig en snel bestellen door naar de Evenementen Agenda te gaan in het menu bovenaan en het event te kiezen waarvoor jij je tickets wilt bestelen en Ground Zero is ook toegevoegd aan het lijstje. Wil jij niet meer evenementen zien en weet je zeker dat je voor dit event tickets wilt bestellen klik dan onder de video op tickets bestellen.