Het nieuwe Elektrum Festival

Boxtel is in oktober de plek waar voor het eerst een groot festival gaat neerstrijken. Intents Festival & Wish Outdoor spannen samen en gaan zorgen voor een nieuw harderstyles festival in de bossen op het landgoed Velder bij Boxtel.

Het festival vindt plaats op 8 & 9 Oktober een compleet weekend dus. Op beide dagen begint het festival om 13:00 maar de eind tijden zijn anders. Op zaterdag is het tot 01:00 en op de zondag tot 00:00. Zo zul je dus van daglicht de avond in gaan en een klein deeltje de nacht op zaterdag.

Zoals je van Intents weet en van Wish Outdoor weten hun wel hoe je een feestje moet bouwen maar ik zelf heb me twijfels op dit ogenblik of dat het een geheel nieuw festival gaat worden of dat het alweer een harder styles festival gaat worden waarvan er al zo veel zijn. Want naar mijn idee trek je geen nieuw blik open over 2 dagen verspreid met allemaal nieuwe artiesten die we niet al kennen met daarbij hun behorende tracks.

Op de line-up moet ook nog even gewacht worden maar ik verwacht er veel van want wil je een event compleet nieuw maken moet je met veel komen in deze tijden. Vele wachten daar nu ook op, maar wil jij zeker zijn van een ticket dan kun jij je alvast pre-registreren via Elektrumfestival.com/pre-register