Het doek valt voor Hardsummer.nl

Het Begin
Wat begon een aantal jaren geleden groeide uit tot iets wat ik niet zag aankomen. Vanaf 2003 heb ik tot nu aan toe me dromen gevolgd. Ik had een missie om tot de laatste minuut te werken met vrijwilligers en dat is gelukt.

Door de jaren heb ik mijn hobby uitgevoerd met groot plezier, alleen is de koek op en waar tegenwoordig 4 tot 8 man dagelijks mee bezig zijn deed ik allemaal alleen.

Vanaf de eerste Defqon.1 en het toffe publiek tot 8 Maart 2020 de allerlaatste Reverze voor mij zijn jullie allemaal dedicated helden, want jullie hebben samen Hardsummer met mij gemaakt tot wat het nu is! Met de grootste zorgvuldigheid heb ik de afgelopen jaren jullie voorzien van alles wat mogelijk en binnen mijn bereik lag en was.

Is het nu gelijk helemaal over
Nee het is niet nu na dit bericht gelijk over. Ik ben nog bij Pussy Lounge Ik probeer nog bij Rebellion te zijn en bij Loudness in 2019 en in Maart 2020 en wel op 7 op 8 Maart Reverze Festival waar ik definitief mijn laatste video ga schieten. In die week die volgt komt er nog wat content online waarna het op 14 Maart echt over is en het stil zal gaan worden.

Organisaties
Mijn dank naar zo veel organisaties is zo groot dat het niet in woorden uit te drukken is. Elk jaar opnieuw was ik welkom om mijn hobby te mogen uitvoeren het raakt me dan ook diep jullie vaarwel te moeten zeggen. Jullie hebben me kansen gegeven en meegeholpen om Hardsummer te maken tot wat het nu is en was zonder jullie was er niks. Ik hoop sommige nog eens tegen te komen en echt uit het diepste van me hart wil ik zeggen BEDANKT het waren geweldige jaren.

Vrijwilligers
Het is onbeschrijfelijk hoe jullie je jaren hebben ingezet en hebben geholpen. Hierin kennen we geen verliezers maar alleen maar winnaars want wat ben ik trots op wat jullie keer op keer deden, van foto’s tot de pagina bijhouden en leuke conent deelde met iedereen die hier behoefte aan had.

Dankzij jullie kon ik doen wat ik wilde en dat was iedereen vermaken.Maar ook voor jullie houd het op helaas en wens ook jullie enorm veel succes en plezier verder.

Het is over en voorbij
Het is tijd om afscheid te nemen van jullie allemaal met ongelofelijk veel pijn en moeite, maar soms zijn ding nodig om nieuwe wegen in te slaan en nieuwe kansen te kunnen omarmen.

Nogmaals jullie waren geweldig elk jaar opnieuw en wie weet kom ik jullie op een feestje nog wel eens tegen. Nogmaals heel erg bedankt voor alle mooie momenten en jaren, want jullie zijn en blijven voor altijd mijn helden diep in mijn hart..

Wie weet tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *