Jullie hebben er lang op moeten wachten maar het gaat echt weer gebeuren het festivalseizoen komt er weer aan en dan hebben ze jullie harder nodig dan ooit te voren. Werken op de dikste festivals van Decibel Outdoor tot aan Mysteryland en nog vele andere, of je kiest voor een totaal anders iets en je bent meer van het bouwen of decor maken. Laat de euforie klinken in waar jij goed in ben en check één van de vacatures hieronder.

Samen maken we dit festivalseizoen en al de opvolgende weer tot een mega succes.


Achter de bar terwijl jouw favoriete DJ draait, of aan de slag als festival bouwer bij jouw favoriete festival? Look no further!


Niet vies om je handen uit de mouwen te steken en wil jij werken op de tofste festivals? Dan ben jij de schoonmaker die we zoeken!


Werken op festivals bij één van de grootste en meest vooruitstrevende cateraars van Nederland? Dan ben je bij Number1 aan het juiste adres.


EMS verzorgt de medische hulpverlening op de grootste evenementen van Nederland. Vele mogelijkheden op toffe festivals!


Trigion Safety Group is toonaangevend marktleider in Nederland op het gebied van evenementenverkeer en vervoer.


Wij maken kunstwerken in het groot. Bouw je met ons mee? Dan maken we samen het plaatje compleet!


Zie je iets op de website dat niet goed is of je hebt zelf suggesties neem dan gerust contact op via info@hardsummer.nl of via onderstaande socials. Wil jij hier ook staan stuur een email naar voorgaand e-mailaders.