Dit Was Snakepit 2021

Heey jij psst heb jij dat geluk gehad dat jij er bij was? Voor dat we weer niet door konden heeft b2s & Art Of Dance een geweldige editie van dit snoeiharde concept weten te geven, zo konden alle Hardcoreheads natuurlijk nog wel even hun energie kwijt. De beste artiesten waren geselecteerd die bekend zijn uit de hardcore scene. Natuurlijk ontbrak de co2 installatie niet en waren ze het goede geluid ook niet vergeten. Ongekend is er los gegaan en dat was volgens vele ook echt even nodig. Na maanden opsparen was de sfeer meer dan goed en waren we ook allemaal blij elkaar weer te zien te kunnen vasthouden en samen zij aan zij te stampen.

Maar goed het zit er alweer op, maar we waren natuurlijk niet vergeten dat we nog op een moment terug konden kijken naar dit knalfeestje en ja hoor daar kwam hij dan de aftermovie van Snakepit. Ga er nog een keer voor zitten of bij staan gooi alles aan de kant en stamp nog een keer mee samen met je vrienden.

Ze kunnen natuurlijk niet wachten om jullie volgend jaar weer op 5 November te verwelkomen voor een dampende nieuwe editie. Dus zet het met dikke stift in je agenda en meld je aan in het Facebook Event om van alles op de hoogte te blijven.

Je hebt wel weer genoeg gelezen. Klik snel op play en beleef alles nog eens opnieuw!