DIT IS DE LINE-UP VOOR PUSSY LOUNGE FESTIVAL 2022

Het eerste Pussy Lounge Festival komt langzaan dichterbij. Het concept wat op volle toeren draait en ook zijn 100ste show al heeft gehad. Op Pussy Lounge kun je altijd de lekkerste freestyle vinden maar op dit festival komt daar verandering in. Diverse stijlen komen elkaar tegen en dat gaat zorgen voor verassende sets. De line-up is ondertussen bekend en ze hebben weer prachtige Dj’s geregeld voor deze eerste show als festival. b2s is ondertussen druk bezig met het verzamelen van kilo’s confetti, de co2 pistolen klaar te maken en met de decors, natuurlijk ook met de danseressen voor wat hete entertainment want warm zullen we het krijgen op 11 juni.

Nu wil jij natuurlijk de line-up weten dus ga ik jullie niet langer ophouden met tekst en kunnen jullie hieronder de line-up bekijken.

ACT OF RAGE
BASS CHASERZ

CRUDE INTENTIONS
DARKRAVER – DEEPACK
DR RUDE – ENDYMION
FRANCOIS – GALACTIXX
IMPERIAL – KORSAKOFF
LUNA – MANDY
MENTAL THEO
NEVER SURRENDR
NOXA – OUTSIDERS – PANIC
PAT B – PAUL ELSTAK
PLN-B PRIMESHOCK
REJECTA – RESTRAINED
ROOLER – SOUND RUSH
THE VIPER – ZANY
– HOSTED BY ALEE –
– DA SYNDROME & DL –

Tot slot ga ik je vertellen waar jij je tickets kunt bestellen. Dit kun je doen door naar bit.ly/plf22-tickets te gaan en ze te kopen voor dat het uitverkocht is. Dit eerste Pussy Lounge Festival wil jij natuurlijk niet missen dus wacht niet langer en klik hierboven op de link.