Delete Tribute tijdens Intents Zaterdag

We zijn afgelopen maand een legend verloren. Ryan die gezorgd heeft voor veel muziek en altijd in was voor een praatje. Dat het niet heel goed ging kregen we mee toen hij het op zijn facebook had gezet, maar niemand wist hoe erg het hem bezig hield. Steeds het gevecht wat hij aanging met zichzelf heeft hem tot het uiterste gedreven tot aan het vreselijke nieuws toe.

Veel ongeloof van vrienden, familie, fans en artiesten en het geloven deden we ook maar moeilijk, want dit kon niet waar zijn. Afgelopen April heeft hij nog vol gas staan draaien op de opening van het outdoor seizoen, namelijk op Rebirth Festival wat daarna allemaal met Ryan is gebeurt blijft onduidelijk.

Nu hij niet meer onder ons is wil niet zeggen dat we niks meer van heb kwa muziek zullen horen, want zijn tracks zullen voor altijd bij ons en onder ons blijven en vindbaar blijven. Intents Festival heeft besloten om op de zaterdag van Intents 28 mei een half uur een Delete Tribute te doen. Niet met andere artiesten of een dikke show nee een moment om samen Ryan en zijn muziek te herdenken en van te genieten even onszelf te resetten een traan te laten en met duizenden te laten zien dat we hem nooit zullen vergeten.

Natuurlijk hoopt de organisatie en ook ik dat jullie aansluiten bij dit moment bij de Mainstage van Intents Festival 2022