Defqon.1

Het hoge woord is er uit en het vooruitkijken naar de grootste editie ooit in de Defqon.1 history kan beginnen. Met het toevoegen van een 4e dag is het concept Defqon geheel vernieuwd en dit kun je dan ook op 10 maart om 20:00 allemaal horen tijdens The Release en dit is het moment dat we echt kunnen gaan aftellen want over minder dan 4 maanden kunnen we de heilige grond weer betreden en genieten in al die area’s gevuld met de lekkerste dj’s en de daarbij behorende tracks.

Dan even over het Anthem, in 2020 kwam het anthem tevoorschijn maar was het wel te horen maar zo konden D-Block & S-Te-Fan nooit hun track spelen voor al de liefhebbers op de locatie zelf daar lijkt nu iets op verzonnen te zijn en ook dit komt tijdens The Release ter spraken en zullen we horen wat er met het 2022 anthem gaat gebeuren.

De vrijdag dus de nieuwe festival dag nu ook wel Fresh-Friday krijgt een hele eigen invulling en hiermee gaat de ervaring van Defqon.1 heel anders worden en dit roept vragen bij iedereen op, want wat gaat er gebeuren en wat krijgen we op deze dag dat Defqon.1 voor altijd gaat veranderen. We laten het maar over ons heen komen want we kunnen speculeren maar we zullen moeten wachten tot het 10 maart is.

The Release is GRATIS te bekijken via het youtube kanaal of via het Q-Network schrijf het dus met dikke letters in je agenda en vergeet deze avond niet. Hieronder nog even een opsomming van wat er voorbij komt

πŸ”ŠDe volledige 4-daagse line-up
😱 Massive anthem nieuws
πŸ’£ Een gloednieuwe Defqon.1 aftermovie (nooit vertoonde beelden)
πŸ“± De herstart van de ticketverkoop en hoe jij je kan voorbereiden op 4 dagen totale gaos!