Alles wat je moet weten over IMPAQT

Na 15 succesvolle edities van Q-BASE, maakt Q-dance zich op voor een nieuw hoofdstuk in de hardere stijlen salie. Op 7 september zal een monsterlijk nieuw festival het levenslicht zien op Airport Weeze. Q-dance verwelkomt je met trots op IMPAQT – Festival of Titans.

 • Kaartverkoop start 25 mei 13:00 (CEST) bij Q-dance.com.
 • Reizen & Verblijf Pakketverkoop vanaf 25 mei 13:00 uur (CEST) op travel.q-dance.com
 • Doe mee met het Facebook evenement: IMPAQT

DAG & NACHT FESTIVAL – VAN 14:00 TOT 02:00 UUR
IMPAQT loopt van 14:00 tot 02:00 uur. Aangezien de zon ondergaat rond 20:00 uur, beslaat het festival evenveel dag- als nachtelijke uren. De sfeer van het openluchtfestival in combinatie met een flinke portie nachtleven: het biedt het beste van twee werelden. IMPAQT vindt plaats op Airport Weeze in Duitsland, net over de grens met Nederland. Dit unieke festivalterrein herbergt vele oude hangars, bunkers en munitiedepots.

3 GEBIEDEN – 6 PODIA – ALLEEN TOONAANGEVENDE ACTS
Festival van de Titanen’: het thema zegt het allemaal. De titanen van de hardere stijlen slaan in Weeze toe om hun territorium op te eisen. Elk gebied is een wereld op zich, die een specifiek genre weerspiegelt en bestaat uit 2 podia en extra plezier. Voor de bezetting kiest Q-dance voor kwaliteit boven kwantiteit. Blijf op de hoogte voor de volledige release. Ben je klaar om de titanen het hoofd te bieden?

DE TITANENSHOWCASE’ – EEN NIEUWE Q-DANCE-ERVARING.
Twee uur voor de officiële start van het evenement gaat er bij Q-dance een gloednieuwe showervaring in première, genaamd ‘The Titan Showcase’, exclusief voor de houders van Titan tickets. Wees de eerste die getuige is van de titanen, want zij tonen hun krachten. The Titan Showcase’ culmineert in een live act van een grote artiest, die binnenkort wordt aangekondigd. Houd er rekening mee dat alleen de houders van Titan tickets toegang krijgen tot ‘The Titan Showcase’, die loopt van 12:00 tot 14:00 uur.

DRIE SOORTEN TICKETS
Er zijn drie verschillende soorten tickets beschikbaar voor IMPAQT:

 • Vroege Vogel (€55)
 • Normaal (€65)
 • Titan (€75)

Met een Titan ticket krijg je toegang tot de speciale ‘The Titan Showcase’. Early Bird en Titan tickets zijn te koop op zaterdag 25 mei, 13:00 (CEST) bij Q-dance.com en zijn beide beschikbaar zolang de voorraad strekt. Reguliere tickets gaan in de verkoop zodra de Early Bird tickets uitverkocht zijn.

Word een Q-dance lid om het volgende te krijgen:

 • Vroegtijdige toegang tot onze kaartverkoop
 • De Q-dance ledenbehandeling
 • Mogelijkheid om unieke prijzen te winnen
 • Exclusieve inhoud
  Registreer nu op https://www.q-dance.com/en/register
 • Abonneer u op ons YouTube-kanaal: http://q-dance.com/YT-sub
 • Volg onze hardstyle playlist op Spotify: http://q-dance.com/spotify

Bezoek de Q-dance Merchandise Store op http://store.q-dance.com

Volg Q-dance online:
Facebook: http://facebook.com/Qdance
Instagram: http://instagram.com/Q_dance
Website: http://www.q-dance.com
Spotify: https://open.spotify.com/user/q_dance_dance_dance_
Twitter: http://twitter.com/Q_dance
Mixcloud: http://mixcloud.com/Q-dance
Snapchat: Q_dans