Alles Hier = Tempo

De feesten in de Warehouse Elementstraat zijn terug. Een tijdje geleden viel ons al op dat er steeds meer feesten en bekendmakingen van Q-Dance werden gehouden in de Elementenstraat. Te denken aan de release party van Defqon.1 bijvoorbeeld, maar zo zijn er nog wel een aantal andere die daar plaatsgevonden hebben. Ook komt er een compleet nieuw koningsnacht feest op deze locatie ook door Q-Dance georganiseerd – Heel Holland Bakt op 26 April, de tickets vind je hier: Tickets

Alles is tempo gaat plaatsvinden op 17 mei en draait maar om één ding en dat is hard gaan. De combinatie van frenchcore en uptempo maken samen dat de bpm’s zo hoog liggen dat de echte die-hard hier prima heel hard op kan gaan en er geen moment is om stil te staan.

De helden die hier de stage zullen betreden zijn niet van klein formaat en zijn de helden van de toekomst, zo komen voorbij Sefa & Deadly Guns tot Spitnoise & GPF LIVE. Een nacht in de hoogste versnelling is verzekerd!

De line-up voor deze eerste editie is:

Angernoizer
Crypton
Deadly Guns
Deathroar
GPF LIVE
Sefa
Spitnoise

Hosted by No-ID

https://www.facebook.com/Qdance/videos/351049538872101/

De tickets voor dit event zijn op vrijdag 6 April te koop om (13:00 CEST) via Q-Dance.com Twijfel niet te lang want ook de ticketverkoop zal op een hoog tempo liggen.