5 Redenen om The Qontinent niet te missen!

Start je weekend met de poolparty

Het weekend start met je tent opzetten en daarna heerlijk samen met je vrienden en vriendinnen genieten van de Poolparty. The Rave Resort is de place to be om lekker met je vrienden de bbq aan te steken, even tot rust te komen of te genieten in het zwembad. Een weekend ticket + camping geeft je toegang tot al deze dingen en pssst vergeet de super toffe pre-party niet ‘s-avonds.

HOT Entertainment

Op The Qontinent vindt je de meest uiteenlopende Entertaiment. Ze zorgen er voor dat jij het hele weekend je ogen uitkijkt en geven net dat beetje extra aan misschien wel jou favorite artiest zijn set. Van vuurspuwers tot de sexy dansjes op de stage op The Qontinent is niks te gek!

De spectaculairste shows

Een heel weekend lang kunnen jij en je vrienden en vriendinnen genieten van de dikste artiesten met hun sets die Bass Events & Q-Dance voor je geregeld hebben. De indrukwekkende stages de vlammenwerpers * confetti geven je een gevoel nooit meer naar huis te willen. Het is tijd om alles te geven wat je in je hebt en ook deze editie weer in de boeken te zetten en nooit meer te vergeten!

De Dedicated Familie

Van vrijdag tot zondag kun je alleen maar 1 zijn. Samen met 1000e andere zijn we 1 grote familie en genieten we van alles en iedereen en gaan we keihard los. Deze editie vieren we opnieuw samen want we komen maar voor één ding en dat is voor alle lekkere sets en om weer lekker te meeten met elkaar… Wij zeggen dan ook WE WILL UNITE!

Super dikke eindshow

We willen er eigenlijk nog niet aan denken maar zaterdagavond & zondagavond zullen de rillingen en tranen bij menig man en vrouw weer vloeien. Opnieuw staat er een show voor je klaar met alle denkbare dingen, van Confetti tot lasers tot aan tonnen aan vuurwerk. Dit gevoel is niet in woorden uit te leggen als je er zelf niet bij ben. Het Anthem galmt over het terrein, je ziet overal gelukkige mensen en samen met de organisatie sluiten we zo wel op zaterdag als op zondag een dag vol happiness af en dat geheel in stijl!

Mis het niet en bestel nog snel je tickets: The Qontinent/tickets
95% Uitverkocht Combi Tickets Festival & Camping
Uitverkocht zijn de Accommodaties op dit moment.