15 YEAR DIRTY WORKZ

Het begon voor Dirty Workz (Coone) allemaal alweer 15 jaar geleden. Het is eigenlijk raar als iedereen zich bedenkt dat je van iets nooit weet hoe iets uitpakt en je dus begint met het doel wel groter te worden maar niet wetende waar je uitkomt. Voor Dirty Workz is dit dus heel goed uitgepakt en is nu een groot en bekend label en heeft zijn naam waargemaakt, naast deze naam zitten er nog vele andere aan vastgekleefd, maar daar zal ik jullie niet mee lastig vallen en anders is het altijd nog op te zoeken als je precies wil weten hoe het zit.

10 YEARS OF DIRTY WORKZ

Van 5 jaar Dirty Workz naar 10 en toen dat punt behaalt was kon het niet uitblijven dat er een feest gegeven moest worden en zo gebeurde dat ook. O.a Da Tweekaz, Mandy, Josh & Wesz Deepack en nog een aantal waren uitgenodigd op de verjaardag van Dirty Workz. Ikzelf was hierbij en ook toen was het in de Lotto arena en ik kan je vertellen dat dit feestje niet onderdoet voor een geweldig ander event. Ondanks dat de Lotto Arena een kleinere plek is voelt het meer als een familie en ja dan wel de Dirty Workz Familie en dat voelt best goed.

15 YEARS OF DIRTY WORKZ

Nu we alweer 5 jaar verder zijn het nog altijd bestaat is het tijd voor een nieuw dik feestje en dat gaat dus ook gebeuren op 23 April 2022 want Dirty Workz gaat op reis want ze hebben het maar gelijk goed aangepakt met een Wereld Tour en daar hoort dus ook hun thuisland bij. Voor deze editie hebben ze natuurlijk weer diverse artiesten bereid gevonden om te komen draaien en hun beste tracks door de speakers te laten knallen. Hieronder kun je zo een lijst vinden van artiesten die aanwezig zijn en er voor gaan zorgen dat jij je geen moment gaat vervelen.

Ook is het mooi te zien dat de connectie Dirty Workz Bass Events een groot succes is want zo staan ze samen sterk en kan dit concept een mooie plek krijgen in de event agenda’s. Ook voor Bass Events is er iets nieuws want het is met deze editie van 15 Years ook gelijk het eerste daytime event sinds het bestaan van de organisatie, van 15:00 tot 00:00 gaat het gehouden worden. Dan is het nu tijd om hieronder eens te bekijken wie er te vinden zijn

LINE-UP 15 YEARS DIRTY WORKZ

Audiofreq
Coone
Da Tweekaz
Ecstatic
Hard Driver
Jay Reeve
JNXD
Mandy
Tellem
Psyko Punkz
Rebelion
Refuzion
Sub Sonik
Sub Zero Project
Wasted Penguinz
Zatox

Dan vraag jij je nu af waar jij je tickets kunt scoren om dit zelf mee te gaan maken. Dit kan op diverse manieren. Je kunt op deze website naar deze pagina gaan (klik hier) om een overzicht te krijgen van tickets die aangeboden worden voor diverse evenementen hier staat ook dit event bij. Wil je liever direct je tickets bestellen ga dan naar: Tickets 15 Years DW