10 Redenen om naar Mysteryland te gaan!

1. Europa’s langste Twin Zipline
Voor het tweede jaar op rij werkt Mysteryland samen met Holland Casino om je de ultieme adrenalinestoot te geven. De 400 meter lange zipline strekt zich uit vanaf de top van de piramide tot aan het groene eilanden van het noordelijke festivalterrein. Als je het niet kunt weerstaan om deze gekke rit te maken, zorg er dan voor dat je er vroeg bent. Je vindt de incheckbalie op de top van de piramide.

2. Zaterdag- en zondagseindhows
Volgens de traditie wordt het hoofdpodium, de Q-dance stage en Big Top in stijl afgesloten met magische shows op zaterdag en zondagavond. Kippenvel gegarandeerd!

3. Vrijdagavond – verkleed je ’s nachts!
Het is bijna tijd om het echte feestbeest in je los te laten! Vrijdagavond is de grote dress up night, dus zorg ervoor dat jij je meest unieke en excentrieke party outfits mee neemt. Hoe gekker, hoe beter! πŸ™‚

4. De Healing Garden
Weg van de drukke dansvloeren, direct aan de oever van het Mysteryland meer, ligt de Healing Garden, een mystieke en ceremoniΓ«le ruimte. Ga daarheen voor massages, yoga, cacaoceremonies en geluidsgenezingen. Een must op elke agenda

5. De dierentuin: Non-stop waanzin!
Deze zomer is de campingstage groter en gekker dan ooit tevoren! Vrijdag wordt de dierentuin door niemand minder dan Oliver Heldens gehost en neemt hij zijn dierbare Heldeepse metgezellen mee voor een onvergetelijk begin van je weekend. Op zaterdag en zondag gaat de waanzin in de dierentuin verder met Bass Modulators, B-Front, The Partysquad en nog veel meer!

6. Opening van de camping
Campinggasten, zet het in je agenda’s! Op vrijdag 23 augustus om 14u gaat Mysteryland 2019 echt beginnen en gaat de camping open en vindt er een heuse openingsceremonie plaats. Na de opening wordt het festivalterrein geopend voor een volledige extra festivaldag, exclusief voor de campinggasten. Zorg ervoor dat je op tijd aankomt!

7. Een tatoeage halen
Ja, ook dit jaar zal de tattoo-shop weer open zijn om je meest waardevolle Mysteryland-momenten te vereeuwigen! De tattoostudio is te vinden op de camping.

8. Club Hutje Mutje
Alleen de meest toegewijde feestbeesten zullen dit juweeltje kunnen vinden, verborgen tussen de bomen en velden van de festivalwereld…. Het enige wat ze erover zeggen is: pure waanzin wacht op je!

9. Bubbly Wellness and Sparkling Party
Ben je een beetje een glamour? Voor of tijdens je festivalavontuur opladen? Samen met Fuze Tea wordt er een wellness-ruimte opgezet om je te laten verwennen met een massage, een sauna of zelfs een jacuzzi.

10. Rave-bingo & Mentale Trio
Op de Southern Food Court wordt je lunch en diner begeleid door pure waanzin, zoals de Rave Bingo, en het geheime feest: Mentale Trio. Dit is alles wat ze voorlopig kunnen onthullen, de rest blijft een mysterie!

Tickets bestel je via: Mysteryland.nl